Entrevista


A l’exposició de Fusió i Foc a Almenara, em varen fer una entrevista, us deixo l’enllaç per si voleu tafanejar les meves paraules, així com veure bona fotografia dels membres del Grup Fotogràfic d’Almenara. https://issuu.com/grupfotograficdalmenara/docs/2016_dic    

La inauguració de Fusió i Foc a Almenara


El passat divendres 16 de desembre a la  inauguració de Fusió i Foc a Almenara, a la Escuela de Adultos Paulo Freire, amb el Regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Almenara, alguns dels integrants del Grup Fotogràfic d’Almenara, i en Jordi Miralles i David Salvadores de Diables del Clot . Fotografies de l’Agustin Zarraluqui.  

Fusió i Foc ara a Almenara


Doncs si, Fusió i Foc, la meva exposició i propietat de Diables del Clot, està a terres valencianes,  exactament a Almenara (Castelló), gràcies a Grup Fotogràfic d’Almenara. Em plau molt que aquesta expo viatgi a aquestes terres ja que el principal motiu d’aquesta exposició és el foc, un foc que integra, que és agermanador i participatiu, essent un  element ritual i festiu  el qual està a present en total la cultura dels pobles mediterranis i és el protagonista  de moltes festes tant catalanes com valencianes.

Fusió i Foc torna


L’exposició Fusió i Foc torna a mostar-se ara a l’Espai30 de la Nau Ivanow, del 14 d’abril fins el 13 de maig. En aquesta mostra hi ha alguna peça analògica nova que hi he afegit.  

Bostik Visions a la BTV


L’exposició Bostik Visions del Col·lectiu Photoespai30, en el programa Àrtic de la BTV http://www.btv.cat/alacarta/rtic-1/44543/

Nau Bostik (Bostik Visions)


El dia 27 de febrer serem a la Nau Bostik, amb una visió i percepcions diferents. Serem quinze autors a  explicar con vàrem veure els diferents espais de la Bostik als seus inicis, ara fa un any…..

Models


Retalls del Twitter


Twitter Fotografia 4C ‏@fotografia4c Fotografia de correfocs. Molt enriquidora la xerrada de @LinnuitEnric a l’ @Ins4Cantons @Afa4Cantons #4Clic Retuits 3 Agrada a 3 0:18 – 4 des. 2015 Tuita un text Resposta a @fotografia4c @Ins4Cantons @Afa4Cantons

Xerrada al Institut Quatre Cantons


Aquest dijous proper, dia 3, faré una xerrada sobre la fotografia de correfocs i de festes del foc. Es un plaer i un honor que hagin pensat en mi per poder fer una xerrada i un col·loqui  en un Institut que té d’activitat extraescolar tallers i cursos de fotografia.