Monòleg per a una dona ara a Cádiz


Ara el meu treball, “Monòleg per a una dona”, sèrie de dotze fotografies analògiques, positivades en emulsió fotogràfica en paper d’aquarel·la, serà exposat a la Sala La Polaroid a Cádiz, de la má de Julian Ochoa. La inauguració serà el proper dimecres dia 25 a les 21.00h.

Nova exposició “Monòleg per a una dona” Girona


Monòleg per una dona, és un treball molt íntim que resumeix de manera onírica el diàleg entre el mon dels somnis, una càmera fotogràfica i el cos de una dona. Tot el treball és fet en fotografia analogica, i el suport és emulsió fotografica, sobre paper d’aquarela i pintat posterior.

Entrevista


A l’exposició de Fusió i Foc a Almenara, em varen fer una entrevista, us deixo l’enllaç per si voleu tafanejar les meves paraules, així com veure bona fotografia dels membres del Grup Fotogràfic d’Almenara. https://issuu.com/grupfotograficdalmenara/docs/2016_dic    

La inauguració de Fusió i Foc a Almenara


El passat divendres 16 de desembre a la  inauguració de Fusió i Foc a Almenara, a la Escuela de Adultos Paulo Freire, amb el Regidor de Cultura de l’Ajuntament d’Almenara, alguns dels integrants del Grup Fotogràfic d’Almenara, i en Jordi Miralles i David Salvadores de Diables del Clot . Fotografies de l’Agustin Zarraluqui.  

Fusió i Foc ara a Almenara


Doncs si, Fusió i Foc, la meva exposició i propietat de Diables del Clot, està a terres valencianes,  exactament a Almenara (Castelló), gràcies a Grup Fotogràfic d’Almenara. Em plau molt que aquesta expo viatgi a aquestes terres ja que el principal motiu d’aquesta exposició és el foc, un foc que integra, que és agermanador i participatiu, essent un  element ritual i festiu  el qual està a present en total la cultura dels pobles mediterranis i és el protagonista  de moltes festes tant catalanes com valencianes.

Fusió i Foc torna


L’exposició Fusió i Foc torna a mostar-se ara a l’Espai30 de la Nau Ivanow, del 14 d’abril fins el 13 de maig. En aquesta mostra hi ha alguna peça analògica nova que hi he afegit.  

Bostik Visions a la BTV


L’exposició Bostik Visions del Col·lectiu Photoespai30, en el programa Àrtic de la BTV http://www.btv.cat/alacarta/rtic-1/44543/

Nau Bostik (Bostik Visions)


El dia 27 de febrer serem a la Nau Bostik, amb una visió i percepcions diferents. Serem quinze autors a  explicar con vàrem veure els diferents espais de la Bostik als seus inicis, ara fa un any…..